NC de Specht

Natuurcentrum de Specht

Sinds jaren vormt Natuur Centrum De Specht, gelegen in het pittoreske dorpje Handel in de gemeente Gemert-Bakel, een ideale plek om te genieten van de natuur die daar in al zijn schoonheid te bewonderen is.
Met veel aandacht en passie ontvangen wij geïnteresseerden om eens een kijkje te nemen wat de natuur ons allemaal biedt.

Met net zoveel zorg en toewijding presenteren wij u deze website waar u allerlei informatie kunt vinden over ons als “Natuur Centrum De Specht” en haar omgeving.
Bij deze nodigen wij u dan ook van harte uit om eens rond te kijken op onze website en wij hopen u graag te zien in ons natuurcentrum.

Algemeen

Natuur Centrum de Specht biedt onderdak, begeleiding en ondersteuning aan natuur- en milieuorganisaties in Gemert-Bakel.
Met name door het organiseren van cursussen, dia / film avonden, en lezingen is Natuurcentrum de Specht een ware ontmoetingsplaats voor alle natuurvrienden.

Bezoeken

U bent van harte welkom aan de strijbosscheweg 51 in Handel. Zoals de goede Handelse traditie wil staat de koffie klaar.
Open van april tot oktober, iedere zondag van 13:30 tot 16:00.

Excursies/groepen

Voor het plannen van excursies onder leiding van een deskundige gids verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan een compleet programma met u samenstellen gespitst op uw wensen.

Tentoonstelling

In Natuur Centrum de Specht zijn regelmatig tentoonstellingen te bezichtigen. Bovendien is een aquarium ingericht en kunt u enkele in onze streek voorkomende opgezette vogels bekijken. Regelmatig worden er zowel voor de jeugd als voor volwassenen activiteiten georganiseerd.
Speciaal voor de kinderen is er een interactief computerspel en een drie dimensionale diaviewer beschikbaar.

Klik op onderstaande link om naar de website van NC de Specht te gaan.

www.despechthandel.nl