6x Blinkend zilver in 35 jaar!

Zondagmiddag 23 juni vierden de leden met aanhang inde Specht in Handel het 35-jarig bestaan van de Vogelwerkgroep Gemert. Er waren zelfs nog 2 oprichters van 35 jaar geleden aanwezig, nl Ad Reijnen en Martin Vink! En ook werden er een zestal zilveren jubilarissen in het zonnetje gezet. : Toon van de Boom – Paul Kweens – Martin Manders – Hans van Melis – Arnoud Martens en Arno Teunissen. De feestrede werd uitgesproken door vice-voorzitter Martin Vink, die samen met Hans van de Nieuwenhof voor de feestelijke organisatie had gezorgd, omdat de andere 4 bestuursleden allemaal jubilaris waren.
Iedereen werd welkom geheten op deze mooie middag – wat een geluk met het weer – door voorzitter Arno Teunissen en ma de koffie/thee met gebak, nam René van Hoof iedereen mee op een deskundige en zeer interessante rondleiding over het gebied van de Specht.
Na deze rondleiding was iedereen wel toe aan een drankje, waarna men toch werd gevraagd om ondanks het mooie weer naar binnen te komen voor de huldiging van de zes jubilarissen. Een prachtige bos bloemen en een vleespakket van een bio-boerderij was hun deel. Daarna ontstond er een geweldig gezellig ongedwongen feestje, gevoed door een heerlijke BBQ en overgoten door (een ) drankje(es) naar keuze. Het was dus geen wonder, dat men moeite had om naar huis te gaan en dat is dan weer een groot compliment voor de organisatie. Heel veel dank aan iedereen!!