4 x zilver

4 x Zilver9187aa

Afgelopen vrijdag – 20 juni – hebben wij ons zilveren jubileum gevierd met een feestelijke bijeenkomst in de Specht in Handel. Een bijeenkomst voor onze leden met hun partners en genodigden. Iedereen werd onthaald op een hapje en een drankje en op het programma stond behalve een receptie ook de huldiging van onze jubilarissen. Want niet alleen de VWG Gemert was een zilveren jubilaris, maar ook Martin Vink, Piet Buets en Sjaak Hubers waren al vanaf de begintijd actief in de vogelwerkgroep en werden samen met hun dames door voorzitter Arno Teunissen in het zonnetje en in de bloemetjes gezet, zoals op de foto te zien is.

De VWG Gemert mocht vele felicitaties in ontvangst nemen en de bosuilenkast ontving dankbaar de vele enveloppen met inhoud t.b.v. ons patrijzenproject.Opvallend was het toverwoord, dat in alle speeches van zowel Pieter Schoone van Ons Landschap, als van wethouder Anke van Exel-van Katwijk als van Marco Renes van het Brabants Landschap voorkwam, nl. samenwerking. Alleen op die manier kunnen we het meeste voor de natuur betekenen.

Al met al kunnen we met veel voldoening terugzien op een heel geslaagde jubileumviering en nu samen op volle kracht vooruit naar de volgende 25 jaar.